قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

خبرنگار وال‌استریت‌ژورنال:هفته آینده گروسی به تهران سفر می‌کند

خبرنگار وال‌استریت‌ژورنال:هفته آینده گروسی به تهران سفر می‌کند یک خبرنگار آمریکایی در رشته توییتی نوشت که احتمال دارد مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هفته آینده به تهران سفر کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 26
کد خبر: ۱۷۴۶۷۰

به گزارش راهبرد معاصر خبرنگار وال‌استریت ژورنال شامگاه شنبه در پیامی توئیتری نوشت: «ارزیابی من این است که هم اکنون شانس زیادی برای سفر رافائل گروسی به تهران طی هفته آینده وجود دارد».

وی در ادامه این پیام توییتری نوشت: «من همچنین معتقدم که گزارش پادمانی که معمولا با گزارش فصلی می‌آید، تا پایان هفته آینده شاهد نتیجه سفر خواهد بود».

این خبرنگار آمریکایی اضافه کرد: «تاکید می‌کنم که این شامل توافق گسترده درباره تحقیقات پادمانی درباره ذرات هسته‌ای اعلام شده نخواهد بود بلکه در بحبوحه نگرانی‌های فزاینده درباره سطح غنی‌سازی بسیار بالای ایرانف به احتمال زیاد شاهد تلاش گروسی برای افزایش دفعات بازرسی در فردو، نطنز و غیره خواهیم بود».

وی در ادامه تاکید کرد که هیچ کدام از موضوعاتی که مطرح کرده هنوز نهایی نشده است که بدان معناست که سفر گروسی هنوز نهایی نشده و نتیجه این سفر، توافق درباره تعداد دفعات بازرسی و توافق پادمانی گسترده‌تر هنوز تعیین نشده است.

مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ماه گذشته در نشستی در اندیشکده چتم‌هاوس تصریح کرد بدون وجود کانال برجام و کانال دوجانبه با ایران اوضاع بدتر خواهد شد.

گروسی گفت: «در مقطع کنونی، کانال برجام و کانال دوجانبه با ایران در بهترین وضعیت نیست. امیدوارم بتوانم این گفت‌وگوی گریزناپذیر را احیا، بازتنظیم و تقویت کنم. بدون این کار، اوضاع بدتر خواهد شد.»

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در سال‌های گذشته برخی از ادعاهای مطرح‌شده از سوی رژیم صهیونیستی درباره برنامه هسته‌ای ایران را مورد توجه قرار داده و تکرار کرده است. تهران این ادعاها را ساختگی دانسته و آنها را رد کرده است.

محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران چند ماه پیش تصریح کرد تهران به سوالات مطرح‌شده از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پاسخ دقیق داده اما آژانس مبنای گزارش‌هایش را اطلاعات دریافتی از دشمنان ایران قرار می‌دهد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار